Vācu tradīcijas. Pavasaris. Vasara. Rudens. Ziema

Ievietots: 2021-09-29 , VĀCU BIEDRĪBA LIEPĀJĀ
"Vācu biedrība" Liepājā projekta "Vācu tradīcijas. Pavasaris. Vasara. Rudens. Ziema“ ietvaros organizē vācu tradīciju vakaru "RUDENS" un aicina tajā piedalīties vācu kultūras biedrību pārstāvjus/pārstāves un interesentus no visas Latvijas un uzzināt, kādus svētkus un tradīcijas Vācijā svin rudens mēnešos. Jau trešais, rudens tradīcijām veltītais vācu tradīciju vakars notiks 13.oktobrī pl. 18:00 ZOOM platformā, tā programmā:
* 5 dalībnieku sagatavotas prezentācijas par vācu svētkiem un tradīcijām: karuseļi gadatirgos, vīna svētki, ganību sezonas beigas, Mārtiņdiena un laternas, kāpostu dienas, Oktoberfest, ražas svētki,
*dalībnieku diskusijas par savu vai biedrības pieredzi svētku organizēšanā vai svinēšanā Latvijā vai Vācijā. Līdz 1.oktobrim aicinām pieteikties dalībniekus/ dalībnieces, kas vēlas vācu valodā sagatavot prezentāciju par vācu tradīcijām rudenī. Divu labāko prezentāciju autori/ autores saņems balvas- grāmatas par vācu tradīcijām vācu valodā.
Pieteikšanās prezentāciju gatavošanai līdz 2021.gada 1.oktobrim /dalībnieku pieteikšanās līdz 2021.gada 12.oktobrim šeit: https://forms.gle/wLhpC38hNHnPL3ro7
Projekta īstenošanu finansiāli atbalsta Vācijas Iekšlietu ministrija.