Vācu tradīcijas. Pavasaris. Vasara. Rudens. Ziema

Ievietots: 2021-11-24 , VĀCU BIEDRĪBA LIEPĀJĀ
"Vācu biedrība" Liepājā projekta "Vācu tradīcijas. Pavasaris. Vasara. Rudens. Ziema“ ietvaros organizē vācu tradīciju vakaru "ZIEMA" un aicina tajā piedalīties vācu kultūras biedrību pārstāvjus/pārstāves, vācu valodas skolotājus un skolniekus un interesentus no visas Latvijas un uzzināt, kādus svētkus un tradīcijas Vācijā svin ziemas mēnešos. Ceturtais, šajā ciklā pēdējais, rudens tradīcijām veltītais vācu tradīciju vakars notiks 8.decembrī pl. 18:00 ZOOM platformā, tā programmā:
* 5 dalībnieku sagatavotas prezentācijas par vācu svētkiem un tradīcijām: Sv.Nikolausa diena, Ziemassvētku rotājumi un ēdieni, Vecgada vakars, Triju ķēniņu diena, karnevāls
*dalībnieku diskusijas par savu vai biedrības pieredzi svētku organizēšanā vai svinēšanā Latvijā vai Vācijā.
Dalībnieku pieteikšanās līdz 2021.gada 8.decebrim šeit:
Vairāku vācu biedrību pārstāvji- tradīciju vakara prezentāciju autori līdz 22.novembrim ir pieteikušies vācu valodā sagatavot prezentāciju par vācu tradīcijām ziemas mēnešos. Divu labāko prezentāciju autori/ autores saņems balvas- grāmatas par vācu tradīcijām vācu valodā.
Projekta "Deutsche Traditionen. Frühling. Sommer. Herbst. Winter" īstenošanu finansiāli atbalsta Vācijas Iekšlietu ministrija.