Aicinām pieteikties tiešsaistes semināram “Iepazīstam biedrības no finanšu puses”

Ievietots: 2021-04-20 , Latvijas vācu savienība
Kā jau vēstījām SIF atbalstītā projekta “Latvijas Vācu savienības kapacitātes stiprināšana – ilgtspēja un kompetence” ietvaros visiem biedrību biedriem būs iespēja piedalīties tiešsaistes semināros par aktuālām tēmām. Pirmais tiešsaistes seminārs “Iepazīstam biedrības no finanšu puses” notiks jau 28. aprīlī no 15.00 līdz 18.00. Semināru vadīs finanšu eksperte biedrību administrēšanā Linda Miezīte.

Līdzās semināra tēmām:

- Biedrību grāmatvedības uzskaite sagatavojot 2020. gada pārskatu,
- Līguma veidi un darba attiecības no 1.07.2021 – kas mainās un kā rīkoties?
- Ieņēmumu un izdevumu uzskaite biedrībā,
- Projekti, saimnieciskā darbība un biedru naudas,

eksperte atbildēs arī uz konkrētiem jautājumiem un palīdzēs rast risinājumus neskaidrām situācijām.

LVS ļoti, ļoti aicina aktīvi izmantot šo iespēju un seminārā piedalīties ne tikai biedrību vadītājiem un grāmatvežiem, bet ikvienam. Šis seminārs ir iespēja iegūt ļoti būtisku un aktuālu informāciju biedrības darba organizēšanai. Bet paralēli šī ir arī mūsu iespēja satikties, apmainīties ar pieredzi, gūt iedvesmu un idejas jauniem projektiem. Semināra dalībnieki varēs saņemt arī rakstisku apliecinājumu, ka noklausījušies ekspertes Lindas Miezītes semināru “Iepazīstam biedrības no finanšu puses”. Zinot, cik saspringta pašlaik var būt ikdienas plānošana, aicinām pieteikties arī tos dalībniekus, kuri dažādu apstākļu dēļ var pieslēgties ar nelielu nokavēšanos vai nevar piedalīties seminārā līdz pašām tā beigām.

Lai gan šis laiks ir drīzāk uz iekšu vērsts, pašlaik notiek daudzi interesanti procesi sabiedrībā un mums, vācu mazākumtautības biedrībām, ir jābūt gatavām aktīvi darboties arī pārmaiņu laikos! Tāpēc, ja šodien vēl kādam no jums nav skaidra vīzija par konkrētu projektu un tā īstenošanu, varbūt rīt tāda jau būs un iegūtās zināšanas ļoti noderēs gan biedrību darbā, gan ārpus tā. Izmantosim šo iespēju piedalīties tiešsaistes seminārā!

Gaidīsim Jūsu pieteikumus semināram līdz 26. aprīlim - https://ej.uz/wjjk

Uz drīzu tikšanos!

Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.