Pieteikšanās Vasaras vācu tradīciju tiešsaistes vakaram

Ievietots: 2021-06-17 , VĀCU BIEDRĪBA LIEPĀJĀ
Kopā būšana un tradīciju kopšana ir viens no centrālajiem mazākumtautību uzdevumiem un gribas teikt arī – priekiem. Tā kā tikšanās vēl jo projām nav pavisam pašsaprotamas, esam ļoti priecīgi par Liepājas vācu biedrības iniciatīvu – tiešaistes tradīciju vakaru ciklu – „Pavasaris, vasara, rudens, ziema“.

Pirmais šī cikla pasākums jau veiksmīgi aizvadīts un nu ir laiks un iespēja pieteikties vasaras tradīciju vakaram, kas notiks 7. jūlijā plkst. 18.00 tiešsaistē ZOOM platformā. Pieteikties aicināti gan tie, kuri ir gribētu sagatavot prezentāciju un arī citiem pastāstīt par vasaras tradīcijām gan Vācijā, gan to, kā individuāli šīs tradīcijas vai svētkus svinat vai atzīmējat savās mājās, gan arī tie, kuri labprāt klausītos un iepazītos ar vācu vasaras tradīcijām.

Aicinām aktīvi pieteikties prezentāciju sagatavošanai – tā ir gan iespēja padziļināt savas zināšanas par vācu tradīcijām, gan arī attīstīt savas uzstāšanās un prezentēšanas prakses atbalstošā un draudzīgā vidē. Pasākuma organizatore Ieva Vera labrāt dalīsies ar savu padomu un atbalstīs gan tehniski, gan ar saturiskiem materiāliem prezentāciju tapšanā. Pieteikšanās anektā iespējams atzīmēt vairākas tēmas, par kurām būtu interese sagatavot savu prezentāciju.

Pieteikšanās pasākumam:
- līdz 21. jūnijam prezentāciju veidotājiem
- līdz 4. jūlijam pārējiem.

Pieteikšanās anketa šeit: https://forms.gle/XG8QnEF4jVhyKEye6

Uz drīzu tikšanos Vasaras tradīciju tiešsaistes vakarā!